ProdajinKupi.si

Apartmaji, garsonjere | Vikendi

Oddam mobilno hišico Roža v kampu Moravske toplice


Od decembra dalje na voljo najem mobilne hišice Roža v kampu Moravske toplice za 84€/dan z vključenimi bazenskimi kartami za dva odrasla in otroke do 6. let starosti. Neomejen dnevni vstop v vse bazene. Hiška Roža zajema - kuhalni kot s kuhalno ploščo - mikrovalovna pečica s funkcijo kuhanja, pečenja in žara - hladilnik - televizija in wi-fi - raztegljiv kavč - električni kamin za toploto in vzdušje - dodatni električni radiator za ogrevanje sob - sveže posteljnine in brisače - spalnica z zakonsko posteljo 160x200 - spalnica z dvema pogradoma - družabne igre - parkirno mesto tik ob hiški - veliko naravne svetlobe v bivalnem delu V hiški ni dovoljeno kaditi. Domače živali niso dovoljene. Hišica lahko sprejme do šest oseb in je v neposredni bližini recepcije in kopalnic, ki nudijo vse za brezskrben oddih (WC, tuši, pralnica, pomivalni stroj, sušilni stroj, prostor za pomivanje posode in perila). V kampu je v jutranjih urah odprta pekarna, v bližini so otroška igrala, trgovina in ponudba različnih restavracij (fast food, špageterija, picerija, a la cart, ...). Le 15 minut stran je Murska Sobota, ki nudi vsa izkustva in priložnosti nakupovanja velikih mest. Prekmurje je pokrajina, ki ponuja veliko lepih doživetij v naravi, znamenitosti in kulinaričnih to-moraš-poizkusiti odločitev. Prisrčno vabljeni! Cena je odvisna od števila oseb in termina. Za več informacij pišite na vesnag09@gmail.com ali pokličite na 040360950, Vesna

(0 glasov )

Vrsta nepremičnine: apartma
Lokacija: Slovenija, Kranjčeva ulica 12
Velikost: 40 m2
Nadstropje: Pritličje od skupno Pritličje
Cena: 84.00
Cena možna po dogovoru

refresh

ID oglasa: 1169

Število ogledov: 14

Vpisano: 13.11.2023

Ustvarjeno iz IP naslova: 146.212.170.107

Posodobljeno dne 0000-00-00 00:00:00

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin
Od decembra dalje na voljo najem mobilne hišice Roža v kampu Moravske toplice za 84€/dan z vključenimi bazenskimi kartami za dva odrasla in otroke do 6. let starosti. Neomejen dnevni vstop v vse bazene. 
 
Hiška Roža zajema
- kuhalni kot s kuhalno ploščo
- mikrovalovna pečica s funkcijo kuhanja, pečenja in žara
- hladilnik
- televizija in wi-fi
- raztegljiv kavč
- električni kamin za toploto in vzdušje
- dodatni električni radiator za ogrevanje sob
- sveže posteljnine in brisače
- spalnica z zakonsko posteljo 160x200
- spalnica z dvema pogradoma
- družabne igre
- parkirno mesto tik ob hiški
- veliko naravne svetlobe v bivalnem delu
V hiški ni dovoljeno kaditi. Domače živali niso dovoljene.

Hišica lahko sprejme do šest oseb in je v neposredni bližini recepcije in kopalnic, ki nudijo vse za brezskrben oddih (WC, tuši, pralnica, pomivalni stroj, sušilni stroj, prostor za pomivanje posode in perila).

V kampu je v jutranjih urah odprta pekarna, v bližini so otroška igrala, trgovina in ponudba različnih restavracij (fast food, špageterija, picerija, a la cart, ...). Le 15 minut stran je Murska Sobota, ki nudi vsa izkustva in priložnosti nakupovanja velikih mest.
Prekmurje je pokrajina, ki ponuja veliko lepih doživetij v naravi, znamenitosti in kulinaričnih to-moraš-poizkusiti odločitev.
Prisrčno vabljeni!
 
Cena je odvisna od števila oseb in termina.
Za več informacij pišite na zasebno ali pokličite na 040360950, Vesna
Dodatna oprema: parkirno mesto, internet, kabelska TV, satelitska TV, lasten vhod, vključena stanovanjska oprema, souporaba sanitarij, prilagojeno za invalida

Cena
(0 glasov )
Kvaliteta
(0 glasov )
Predstavitev
(0 glasov )
Podpora
(0 glasov )

Za objavo komentarja se je potrebno prijaviti.

Ostali oglasi v kategoriji: Apartmaji, garsonjere
ponudba posojila med posamezniki +36 707326879 Naprej >> Naprej >>
PS: Posojam ga samo poštenim ljudem, ki mi v celoti vrnejo denar. pozdravljeni, iščete nujno posojilo? Je : Da oživite svoje finančne dejavnosti? Za prenovo notranjosti stanovanja; Domov; stavba? Najem?
RSS Feeds

Mobilni pogled