ProdajinKupi.si

Alternativna medicina | Masaža

35_image_1
35_image_1

Zvočna kopel, masaža, sound trip-floating, svetovanje

(0 glasov )Vroče

refresh

ID oglasa: 35

Število ogledov: 27840

Vpisano: 18.12.2009

Ustvarjeno iz IP naslova: 93.103.12.25

Posodobljeno dne 2014-06-30 23:16:49

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Zvok širim kamor me povabite, šolo, vrtec, festival, naravo, prireditve, firmo zaključke raznih srečanj, piknike, presenečenja, delavnice….
Oblike stvaritev obsegajo: zvočne kopeli ( za skupine in skupinice) , zvočne masaže in nega( individualna srečanja, pridem tudi na dom ), delavnice ( spoznavanje zvoka in prvinskih glasbil, za starejše in mlajše), nastopi na prireditvah ( obiskal sem Teden kulture na placu, Mednarodno razstavo fosilov, Festival lent, prireditev Za otroke z Downovim sindormom…)
-vodene meditacije z kopeljo-zvočno pravljico ( za vse starosti in priložnosti), svetovanje za kvalitetnejše življenje ( svetujem vam kako naprej ali pa vam dam povezave do ljudi, ki bodo to naredili še bolje), teambuildingi in sproščanja za firme ( presenečenje za zaposlene, nekaj čisto novega, za poslovne partnerje . . .) Delujem po vsej Sloveniji, redno pa me lahko doživite v bivši tovarni Rog na Trubarjevi v Ljubljani, Centru4me; (http://www.4me.si), v Novem mestu in Plesnem mestu http://www.plesnomesto.si/
Ustvarjam z : Gongi Sedne, Jupitra in Lune, Didgeridoojem, Fujaro, Shruti boksom, petjem, Himalajskimi pojočimi posodami, ksilofoni, džembami, uglašenimi zvončki, kristalnimi posodami, dežnimi palicami, ustno harmoniko, flavto, oceanskim bobnom, školjkami, ropotuljami, kamenčki, brnivko, čivinkom, dromljico, izdelovalcem vetra . . .
Ob pravi nameri in zvenih iz teh prvinskih glasbil doživimo sprostitev na vseh nivojih. Po zvočni pravljici udeleženci opišejo občutke z besedami: lahkotnost, umirjenost, regeneracija, sproščenost, veselje, rast, mir, polnost, radost, vesolje, prvinskost, širjenje, zvok in več kot to, itn.

Cena
(0 glasov )
Kvaliteta
(0 glasov )
Predstavitev
(0 glasov )
Podpora
(0 glasov )

Komentarji  

 
0 #1 locosommy 23:12 03-04-2010
Keep up the good work
 

Za objavo komentarja se je potrebno prijaviti.

Ostali oglasi v kategoriji: Izdelki
IP kamera zunanja CP-VNC-T41R3-V2-0400 4.0 Mpix z IR Naprej >> Naprej >>
4,0 Mpix zunanja bullet IP kamera CP PLUS z IR diodami in kompresijo H.265
RSS Feeds

Mobilni pogled