Zakaj prodajalci ljubijo PIK? Postanite prodajalec na PIK!

 • ker vam PIK omogoča prejemati in pošiljati brezplačna povpraševanja prek vašega PIK družabnega profila ali ponudbe, ki jo oddate na portalu v obliki oglasov;
 • ker vas potencialni kupci lahko najdejo z naprednim iskalnikom glede na bližino lokacije ali s pomočjo vaše izpostavljene ponudbe;
 • ker vam PIK mogoča razširiti prodajni profil podjetja z dodajanjem brezplačnih oglasov, kjer so za potencialne kupce zbrane vse pomembne poslovne informacije vašega podjetja;
 • ker lahko vaše podjetje kupci najdejo v več kot 230 kategorijah poslovne dejavnosti, izdelek pa lahko vnesete v več kot 1200 različnih kategorij;
 • ker lahko na PIK nastavite, da bodo vaše objave avtomatično sihnronizirane z vašimi ostalimi socialnimi omrežji, ki jih uporabljate (Facebook, Twitter, Google+ in LinkedIn).

 

Kaj sploh je PIK?

Prodajinkupi.si (PIK) je oglasnik in poslovno družabno omrežje z več kot 125.000 pravnimi subjekti v Sloveniji in je trenutno najbolj vroča noviteta na tem področju. Pohitite, da ne zamudite odlične poslovne priložnosti! Naj vas sosedje ne prehitijo! Preselite svojo prodajo na splet brez začetnih stroškov in tveganja!

 

Kaj moram storiti, če hočem na PIK?

Opravite brezplačno registracijo in vašo ponudbo izpostavite v prodajnem profilu na  http://prodajinkupi.si/uporabniško_ime.

Brezplačno oddate do 5 oglasov – vsake oglas lahko objavite v petih različnih kategorij oglasov. Izberete med različnimi tipi oziroma področji oglasa; vsak oglas ponuja napredne možnosti za opis vašega izdelka ali ponudbe. Vam je pet oglasov premalo? Ni problema. Imamo ugodne pakete, kjer si lahko priskrbite več oglasov. Preberite si spodaj!

 

Kaj imam od oglasa? Kaj mi moj oglas nudi?

 • Neposredno prodajo.

Nakup in prodaja preko PayPal (kupci lahko izdelek kupijo s kreditno kartico Visa ali Mastercard. Denar dobite na vaš Paypal račun, nato izdelek pošljete).

 • Preprost sistem avkcije.

Vaš izdelek lahko ponudite kot avkcijo, ki poteče, ko nastavite datum za potek oglasa – v tem času vam kupci lahko pošiljajo ponudbe.

 • Zemljevid vaše lokacije.

Kupci lahko najdejo vaše podjetje/izdelek/storitev na zemljevidu.

 • Nalaganje fotografije, video in avdio vsebin.

Vaš oglas obogatite z naprednimi multimedijskimi vsebinami.

 • Možnost Youtube povezave.
 • Logotip podjetja, slogan, ikono in povezavo do vaše domače spletne strani.

Napredni urejevalnik vsebine vam omogoča, da dodatno oblikujete vašo ponudbo s tabelami, slikami, obliko in stilom pisave.

 •  Optimizacijo oglasov za spletne iskalnike.

Vsak oglas, ki ga oddate, je avtomatično optimiziran za visoko uvrstitev v iskalnikih, lahko pa optimizacijo tudi sami spreminjate.

 • Vašemu oglasu lahko kaj pripnete.

Cenike, PDF katalog, ali kaj drugega.

 • Mnenja in ocene uporabnikov.

PIK uporabniki lahko vaše podjetje ali izdelek ocenijo ter ga priporočajo prijateljem preko socialnih omrežij.

 

Kako se lahko registriram?

     Opcija A. Poiščite, če vaše podjetje že obstaja na PIK in če že imamo vaš elektronski naslov v bazi. Zahtevajte svoje uporabniško ime in geslo za posvojitev in urejanje profila.

     Opcija B. Če vašega podjetja še ni na PIK, lahko registracijo hitro in enostavno opravite s Facebook, Twitter, Google+ ali LinkedIn uporabniškim računom.

     Opcija C. Registracija bo samodejno opravljena, ko boste oddali vaš prvi brezplačni oglas.

 

Članarina? Malenkost!

Brezplačna registracija pravne osebe omogoča oddajo do 5 oglasov brezplačno. Če želite nadgraditi število oglasov, lahko to storite kadarkoli z mesečnim ali letnim paketom.

V primeru nadgradnje enega plačljivega paketa z drugim, vrednejšim, vedno plačate le razliko v ceni. Plačate lahko prek telefona (Moneta) ali prek spleta z uporabo PayPal plačilnega sistema (Visa, Mastercard, American Express). Seznam računov se nahaja na vašem zasebnem področju strani, kjer lahko račune tudi natisnete.

 
 

Mobilni pogled